"Beograd za početnike" u novu sezonu kreće u novom odelu, tj. sa novom špicom, autorkom i novim, svežim pričama. Kroz fenomenologiju beogradske svakodnevice od sada vas vodi Smiljana Popov. Na tragu "Beograda za početnike", kultnog "bedekera kroz nostalgiju" srpske prestonice iz pera čuvenog beogradskog novinara, esejiste i filmskog kritičara Bogdana Tirnanića (čija nam je porodica i ustupila pravo da baštinimo nejgov naziv), novi "Početnici" tragaju kako za izgubljenim vremenom Beograda za kojim uzdišemo i rado ga se sećamo, te je istovremeno i "Beograd za ponavljače", ali i za onim boljim, savesnijim, kosmopolitskijim, beljim i zelenijim Beogradom koji bi mogao da postane ako bismo ga svi malko bolje pazili. U duhu jednog od najboljih beogradskih grafita, koji toliko govori o civilizacijskim i mentalitetskim navikama Beograđana "PONAŠAJ SE KAO DA ŽIVIS OVDE!" Dakle novi "Početnici" pričaju male intimne istorije Beogradjana i njegovih kultnih mesta, daleko od bučne i zvanične politike, posvećen malim pričama i velikim idejama Beograđana, kao i njegovih četvronožnih i repatih sugradjana.

Emitovanje na kanalima:

Studio B  

Bilo je na kanalima:

B92  

Sljedeće epizode:

utorak
18:15
Beograd za početnike
sutra
18:15
Beograd za početnike
petak
17:05
Beograd za početnike
subota
08:15
Beograd za početnike
nedjelja
08:15
Beograd za početnike
nedjelja
12:35
Beograd za početnike
20. 5. 2024.
13:00
Beograd za početnike
20. 5. 2024.
17:05
Beograd za početnike
21. 5. 2024.
18:15
Beograd za početnike
PREPORUKE
  • Kulturni dnevnik (2015)

    image
    Pratite Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici,...
  • Vijesti

    image
    Vijesti TVSA se emitiraju radnim danima u: 6 i 30, 7 i 30, 8 i 30, 16, i 21 sat, a subotom i nedjeljom u : 13, 16 i 21 sat.
  • Dnevnik 2

    image
    Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, u Dnevniku 2 Televizije Republike Srpske. Svako veče, od 19 časova i 30 minuta, najnovije i najvažnije vijesti...
  • CNN Newsroom (1989)

    image
    Newsroom je najdugovječnija emisija na CNN-u i pridaje kontekst najvažnijim vijestima iz cijelog svijeta.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.