Dubravko Šimenc Dudo, koji iza sebe ima veliku vaterpolo karijeru, publici Laudato TV-a predstavlja mlade i talentirane hrvatske sportaše te razgovara s onima koji su ispisali i dalje pišu velike stranice hrvatske i svjetske sportske povijesti. Predstavljajući mlade sportaše, otkriva koliko Hrvatska ima talentiranih i radišnih djevojaka i mladića iz raznih sportova, pomaže im u njihovoj sportskoj karijeri i ohrabruje ih na putu prema velikim natjecanjima. Urednici emisije su Dubravko Šimenc i Josip Bartulić.

Emitovanje na kanalima:

Laudato TV  

Bilo je na kanalima:

SPTV  

Sljedeće epizode:

utorak
11:10
Dudo i prijatelji
petak
10:05
Dudo i prijatelji
subota
00:03
Dudo i prijatelji ®
7. 5. 2024.
11:13
Dudo i prijatelji ®
PREPORUKE
  • U obruču

    image
    Analiza košarkaškog vikenda uz atraktivne goste. Emisiju vode Edin Avdić i Nenad Kostić.
  • Sportske legende

    image
    "Sportske legende" na TV Zapadu je program koji odaje počast nekim od najvećih sportaša svih vremena. Svaka epizoda usredotočuje se na određenu sportsku legendu i...
  • Sportschau

    image
    The german TV-show from "Das Erste" is about every kind of sport, from winter sport to football, from tennis to motor sport.
  • Time out

    image
    Sportska emisija koja se primarno bavi temama košarke. Kroz emisiju prolaze i legende i rekreativci, kao i naše NBA zvijezde. Svima im je zajednička ljubav prema...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.