Turski kup je nogometno natjecanje u turskom nogometu, koje organizira Turski nogometni savez od 1962. godine. U turniru sudjeluje rekordnih 156 momčadi. Nakon pet kola ispadanja, igra se skupinska faza u formatu lige. Pobjednici i drugoplasirani iz skupina igraju polufinale i finale.

Emitovanje na kanalima:

SK3  SK8  SK4  

Bilo je na kanalima:

SK1 RS  SK1 HR  SK1 BiH  SK2 RS  Nova Sport RS  SK5  SK HD  SK6  SK10  SK7  

Sljedeće epizode:

24. 4. 2024.
15:45
Fudbal - Turski kup: 1/2 Finale (1st leg): Ankaragucu - Besiktas
24. 4. 2024.
19:30
Uživo Fudbal - Turski kup: 1/2 Finale (1st leg): Trabzon - Karagumruk
25. 4. 2024.
06:30
Fudbal - Turski kup: 1/2 Finale (1st leg): Trabzon - Karagumruk
PREPORUKE
  • Prva nogometna liga FBiH

    image
    Prva nogometna liga Federacije Bosne i Hercegovine je ligaško takmičenje drugog stepena koje se odigrava na području Federacije Bosne i Hercegovine. Pobjednik...
  • Clubland

    image
    Clubland je emisija posvećena europskim nogometnim klubovima i donosi vam priče o najboljim igračima, rivalstvima i klupskim tradicijama.
  • Druga liga FBiH

    image
    Druga nogometna liga Federacije Bosne i Hercegovine u nogometu je ligaško takmičenje trećeg stepena koje se igra na području Federacije Bosne i Hercegovine. Druga...
  • Macedonian First Football League

    image
    Prva makedonska nogometna liga najviše je nogometno natjecanje u Sjevernoj Makedoniji, u organizaciji Makedonskog nogometnog saveza.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.