Satirično - humoristička emisija koja se bavi komentarisanjem važnih događaja u BiH i RS. Cilj emisije nije da bilo koga uvredi ili ponizi, naša jedina namera je da na satiričan i jednostavan način objasnimo gledaocima realno stanje u državi.

Bilo je na kanalima:

BN 2 HD  BN  

PREPORUKE
  • Zagrebancija

    image
    Imate problema s bezobraznim telekomunikacijskim operaterima? Ulica vam je puna lokvi? Smetaju vam derutni objekti u vašem kvartu? Gušite se u neugodnim mirisima?...
  • Vrijeme svijet

    image
    Slikovna prognoza prevladavajućeg ili značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka za 42 grada u svijetu - do 18 sati za taj dan, poslije za idući.
  • Pressing

    image
    Ljudi moraju znati istinu. Pitamo sve u vaše ime i razgovaramo o vrućim regionalnim temama suočavajući se s istinama i neistinama. Gledatelji postavljaju pitanja...
  • N1 studio

    image
    S gostima u studiju i u javljanjima uživo analiziramo najaktualnije teme dana, uživo se uključujemo u najvažnije događaje u zemlji i svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.