Dokumentarna serija koja istražuje desetljećima dugu priču iza navoda o seksualnom zlostavljanju Woodyja Allena svoje kćer Dylan, naknadnom suđenju za skrbništvo i Allenovoj vezi s kćeri Mije Farrow, Soon-Yi.
HBO-ov ALLEN PROTIV FARROW, nagrađivanih istraživačkih filmaša Kirbyja Dicka i Amy Ziering te Amy Herdy, četverodijelna je dokumentarna serija koja istražuje desetljeća senzacionalnih naslova kako bi otkrila privatnu priču o jednom od najzloglasnijih holivudskih i javnih skandala: optužbu protiv Woodyja Allena za seksualno zlostavljanje Dylan, njegove tada sedmogodišnje kćeri s Mijom Farrow; njihovo naknadno suđenje za skrbništvo, otkrivanje Allenove veze s Farrowinom kćeri, Soon-Yi te kontroverzne posljedice sljedećih godina. Nekoć proslavljeni zahvaljujući svom partnerstvu na filmskom platnu i izvan njega, Farrowin i Allenov život nepovratno je narušen, a njihova je velika obitelj rastrgana javnim objavama optužbi za zlostavljanje i žučnim sporovima koji su uslijedili.

Bilo na kanalima:

HBO2  HBO  

PREPORUKE
 • Otkrivanje povijesti (2016)

  danas
  image
  Exploration of great archaeological discoveries, fascinating ancient civilizations, forgotten architectural marvels and tantalizing historical mysteries.
 • Kako se proizvode… (2001)

  danas
  image
  Je li vas ikad zanimalo kako su stvari koje svakodnevno koristite napravljene? Pogledajte ovaj dokumentarac koji vam će vam otkriti sve djelove procesa stvaranja...
 • BBC World News (1997)

  danas
  image
  The latest international news from the BBC.
 • Mayday: Tajna crne kutije (2003)

  danas
  image
  Zrakoplovi se smatraju jednim od najsigurnijih vrsta prijevoza. Nesreće su rijetke, no ljudska pogreška i mehanički kvarovi obilježili su avijatičku povijest...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.