Put od Zagreba do Crnog mora iznosi oko 1300 kilometara. Avionom to je dva sata, automobilom dva dana, a konjem... dva mjeseca! Nekad se na konjima trgovalo, putovalo, ratovalo, osvajala su se i rušila carstva, a danas to je pustolovina, u koju će se upustiti dvojica pustolova i prijatelja - Dušan Bućan i Boris Veličan. Cilj njihove pustolovine je stići do Crnog mora na leđima životinjskih suputnica Zeke i Divne. No, postoji jedan problem - Boris ne zna jahati.

Bilo je na kanalima:

HTV1  HTV4  HTV2  

PREPORUKE
  • Ben Fogle - Ljudi od divljine (2013)

    image
    Ben Fogle traži ljude koji su okrenuli leđa suvremenom načinu života i odselili se u izolirane kutke svijeta. Sastat će se s hrabrim pojedincima koji su izabrali...
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • DNK dokazi (2020)

    image
    Pomoću revolucije u forenzici, zastareli slučajevi širom sveta se napokon rešavaju, a emisija “DNK dokazi” istražuje i prenosi priče najneverovatnijih slučajeva...
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.