poster

Pal Pal Dil Ke Paas

Pal Pal Dil Ke Paas (2019)

Režiser: Sunny Deol

Ocjena: 4.5/10

OPIS

Pal Pal Dil Ke Paas a love story set in snowy hilly regions of Himachal Pradesh with all of the complexities of love. It is a 2019 Indian Hindi-language romantic drama film directed by Sunny Deol and produced by Sunny Sounds Pvt Ltd and Zee Studios.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izgubljena ljubav (2011)

    image
    Pilot obeća supruzi da će se vratiti za njihovu iduću godišnjicu. No godine prolaze i on ne dolazi. 60 godina poslije ona ga i dalje čeka na željezničkoj stanici....
  • Ljubavni tonovi (2019)

    image
    Maggie radi na vjenčanju kao fotografkinja te nailazi na bivšu ljubav. Njihov je odnos napet sve dok se ne sjete kako dobro pjevaju zajedno.
  • Ljubavno utočište (2019)

    image
    Ambiciozna novinarka Dana pristane s dečkom Jonom otići na odmor kako bi spasili vezu, no umjesto toga prekinu čim dođu u odmorište. Sad je zaglavila ovdje, bez...
  • 10 stvari koje trebamo napraviti prije prekida (2020)

    image
    Nakon što Abigail, samohrana majka dvoje djece, zatrudni nakon veze s Benom na jednu noć, malo vjerojatni par pokušava uspjeti u vezi.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.