Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(6 glasova)

OPIS

Layla Bennet uvjerena je da ima sve. Ima lijep stan, uspješnu karijeru i zaljubljenog zaručnika. Voditeljica je jutarnje TV emisije koju vodi uz šarmantnog Dereka, ali njih dvoje imaju potpuno suprotan pristup poslu te se katkad međusobno izluđuju. Kad dobiju zadatak da se zajedno brinu o bebi, čini se da se ostvarila njihova noćna mora, no ubrzo putem zajedničkih buđenja i noćnih hranjenja shvate da su stvoreni jedno za drugo.

Slike

Ponuda za bebuPonuda za bebu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zaljubljena u Rimu (2019)

    image
    Glumica dobiva veliku ulogu u Rimu, a upoznaje i američkog novinara koji piše članak o njoj.
  • 10 stvari koje trebamo napraviti prije prekida (2020)

    image
    Nakon što Abigail, samohrana majka dvoje djece, zatrudni nakon veze s Benom na jednu noć, malo vjerojatni par pokušava uspjeti u vezi.
  • Oficir s ružom (1987)

    image
    Godina je 1945. u tek oslobođenom Zagrebu. U život mlade žene sa trećeg sprata secesijske kuće ulaze dvoje ljudi, oslobodilaca, za koje se rat završio, revolucija...
  • Gradski heroj (2017)

    image
    Cinična posrednica u postupcima razvoda prisiljena je brinuti se o psu svog klijenta. Nestašan psić osvaja njezino srce, a nakon što provede neko vrijeme s...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.