OPIS

U urnebesnoj komediji „Prevarantice“, Anne Hathaway i Rebel Wilson igraju prevarantice, jednu niske, drugu visoke klase, koje se udružuju da se osvete pokvarenim muškarcima koji su im nanijeli nepravdu.
Rebel Wilson i Anne Hathaway glume dvije prevarantice koji posluju u prekrasnom primorskom gradiću na jugu Francuske. Josephine Chesterfield glamurozna je, zavodljiva Britanka s prostranom kućom u Beaumont-sur-Meru i sklonošću k obmanjivanju lakovjernih bogataša iz svih krajeva svijeta. U njezin uređeni, pedantno imućni svijet bane Penny Rust, Australka koja je podjednako slobodna i zabavna koliko je Josephine proračunata i lukava. Dok Penny zgrće gomilu novca pljačkajući svoje mete u kvartskim barovima, Josephine puni svoj sef golemim dijamantima nakon što ulovi svoj plijen u blještavim kockarnicama. Unatoč različitim metodama, obje su majstorice u perušavanju te tako nasamaruju muškarce koji su ženama nanijeli nepravdu. Wilsoničin talent za fizikalnost i Hathawayin opori humor zapaljiva su kombinacija dok par prevarantica poduzima sve da nasamari naivnog tehnološkog milijardera.

Slike

PrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevaranticePrevarantice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.