Ocjena: 4.5/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(123 glasova)

OPIS

Patuljasti lopov Calvin maskira se u bebu kako bi pronašao ukradeni dijamant skriven u domu para bez djece. Ali tvrdi i cinični Calvin život u dječjoj koži smatra gorim od pakla, a vraćanje dijamanta težim nego što je mislio.
Mafijaški bos ponudi nedavno uvjetno puštenomu, niskomu kradljivcu dragulja, Calvinu Simsu (Marlon Wayans) i njegovoj partnerici Percy (Tracy Morgan) 100.000 dolara da ukradu glasoviti dijamant. Ali krađa pođe po zlu i Calvin ispusti dragulj u torbu Vanesse Edwards (Kerry Washington). Slijedeći Vanessu i njezina supruga Darryla (Shawn Wayans) u njihov dom u predgrađu, Percy i Calvin načuju kako raspravljaju o potomstvu. Stoga smisle plan kako bi vratili ukradeni plijen: Calvin će se maskirati u dijete, ući u njihov dom i uzeti dijamant. Kada nađu Calvina u košari pred ulaznim vratima, Darryl odluči iskoristiti tu priliku i dokazati da je spreman za očinstvo brinući se za napušteno dijete. Ali tvrdi i cinični Calvin život u dječjoj koži smatra gorim od pakla, a vraćanje dijamanta težim nego što je mislio.

Slike

Mali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjekMali čovjek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.