poster

Jumanji: Iduća razina

Jumanji: The Next Level (2019)

komedija, akcija, fantazija, avanturistički | SAD, Indija, Australija, Novi Zeland, Tajland, Kanada, Južna Koreja, Kina, Holandija
Režiser: Jake Kasdan

Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(64 glasova)

OPIS

Tim prijatelja vraća se u Jumanji da spasi jednoga od svojih, ali ništa nije kako su očekivali. Morat će se odvažiti u nepoznata i neistražena područja, od pustinja do snježnih planina, kako bi pobjegli iz najopasnije igre na svijetu.
U filmu „Jumanji: Iduća razina“ vraća se staro društvo (Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black i Karen Gillan), ali igra se promijenila. Kad se vrate u Jumanji da spase jednoga od svojih, ništa nije kako su očekivali. Igrači će se morati odvažiti u nepoznata i neistražena područja, od suhih pustinja do snježnih planina, kako bi pobjegli iz najopasnije igre na svijetu.

Slike

Jumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razinaJumanji: Iduća razina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.