Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(74 glasova)

OPIS

Zaplovite s kapetanom Jackom Sparrowom dok ubojiti sablasni mornari pod vodstvom zastrašujućeg kapetana Salazara bježe iz Vražjeg trokuta, odlučni pobiti sve pirate na moru – osobito Jacka – u epskoj priči punoj humora i napetosti.
Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, pustolovni antijunak Jack Sparrow u novim „Piratima s Kariba: Salazarova osveta“. U ovoj uzbudljivoj pustolovini zlosretnom kapetanu Jacku loše se piše kad smrtonosni sablasni mornari, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom, pobjegnu iz Vražjeg trokuta u namjeri da ubiju sve pirate na moru – a pogotovo Jacka. Jackova jedina nada za preživljavanje leži u legendarnom Posejdonovu trozupci, ali kako bi ga pronašao, mora sklopiti nelagodan savez s Carinom Smyth, briljantnom i lijepom astronomkinjom, i Henryjem, tvrdoglavim mladim mornarom Kraljevske mornarice. Za kormilom „Umirućega galeba“, svoga žalosno malog i otrcanog broda, kapetan Jack nastoji ne samo preokrenuti svoju nedavnu lošu sreću nego i spasiti svoj život pred najstrašnijim i najopakijim neprijateljem s kojim se ikad suočio.

Slike

Pirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osvetaPirati s Kariba: Salazarova osveta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.