OPIS

Vladin pokus je vani, pušten je mutirani genetski virus koji povećava i poboljšava ljudske sposobnosti. Čovječanstvo je postalo jače, brže, smrtonosnije. Kao novi ubojiti stroj. Podiže se vojska inficiranih. I kreće borba protiv infekcije za koju znaju da je ne mogu istrijebiti. U ovaj pakao ulaze njih osmorica posebno pripremljeni, obučeni, osebujnoga borbenoga stila. Moraju spasiti znanstvenika čiji pokusi možda imaju ključ za spašavanje čovječanstva. No to moraju odraditi u dijelu grada koji je stavljen pod karantenu. Hoće li uspjeti?

Slike

Grad mrtvacaGrad mrtvacaGrad mrtvacaGrad mrtvacaGrad mrtvacaGrad mrtvaca

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Osveta (2017)

    image
    Nikada nemojte odvesti ljubavnicu na muški godišnji odmor, posebice na onaj na kojem ćete ići u lov - nasilna lekcija za tri bogata, oženjena muškarca.
  • Zora živih mrtvaca (2004)

    image
    Neobjašnjiva zaraza desetkovala je ljudsku populaciju, a ipak... mrtvi zapravo nisu mrtvi. Oni postaju živi mrtvaci, neumorni u potrazi za krvlju i mesom...
  • Psi vojnici (2002)

    image
    Grupa britanskih vojnika koji su na vojnoj vežbi u Škotskim planinama napadnuti su od strane nepoznatih krvoločnih životinja. Zahvaljujući zoologu Megan, spaseni...
  • Morski pas ljudožder (2022)

    image
    Nakon nesreće tijekom njihovog odmora na rajskom otoku, grupu prijatelja proganja veliki morski pas - ljudožder.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.