poster

Pročišćenje: Anarhija

The Purge: Anarchy (2014)

triler, horor, akcija, SF, drama, povijesni, misterija | SAD, Francuska
Režiser: James DeMonaco
Pink Horror | 30. 4. 2024. | 20:00


Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 8.2/10
(40 glasova)

OPIS

Spekulativan triler koji nam prikazuje što se događa tijekom Pročišćenja izvan granica prigradske četvrti, „Pročišćenje: Anarhija“ – nastavak hita iz 2013. – vraća nas u distopijsku budućnost. Američka vlada, koju su sada reorganizirali Novi osnivači Amerike, odobrila je godišnje 12-satno Pročišćenje kako bi se pobrinula da razina zločina ostane ispod jedan posto ostatak godine. Dok policija i bolnice uskraćuju pomoć, to je noć kada se građanstvo regulira samo bez primisli na kaznu ili straha od odmazde. To je vrijeme kada na ulicama vlada anarhija. Nova priča prati neočekivanu skupinu od pet građana koji, tijekom te noći, otkriju točno dokle su spremni ići da zaštite sebe i, na kraju, jedni druge dok se bore da prežive noć punu nemogućih odluka.

Slike

Pročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: AnarhijaPročišćenje: Anarhija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.