Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(15 glasova)

OPIS

Odbjegli zatvorenici Ned i Jim pronalaze utočište u samostanu gdje glume svećenike kako ih ne bi uhvatili. Kaneći pobjeći preko kanadske granice, dvojica robijaša nailaze na razne neočekivane probleme kao novopečeni svećenici.
Vrijeme Velike depresije 1930-ih. Ned (Robert De Niro) i Jim (Sean Penn) zatvorenici su koji dobiju priliku za slobodom kada neočekivano uspiju pobjeći iz zatvora zajedno s jednim ubojicom. Dvojica bjegunaca krenu na sjever prema kanadskoj granici, ali prije prelaska zamijene ih za svećenike te oni odluče nastaviti s varkom. Nastanivši se u lokalnom samostanu, dvojica muškaraca nespretno pokušavaju ostati neotkriveni, čak i kad se Ned zaljubi u lijepu mjesnu djevojku, Molly (Demi Moore).

Slike

Mi nismo anđeliMi nismo anđeliMi nismo anđeliMi nismo anđeliMi nismo anđeliMi nismo anđeliMi nismo anđeliMi nismo anđeliMi nismo anđeli

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.