OPIS

Priča o Diegu Armandu Maradoni, najvećem nogometašu svih vremena. Osim po nogometnim vještinama, ova je legenda bila poznata i po aroganciji, izravnosti i opiranju pravilima. Zavirite u najkontroverznije i najfascinantnije godine njegove karijere.
Iako je danas umirovljeni nogometaš, još je uvijek poznat kao jedan od najboljih i najpopularnijih nogometaša svih vremena. Riječ je naravno o argentinskom nogometašu Diegu Armandu Maradoni koji je svijet zaludio svojim nogometnim umijećem, ali i pomalo ekscentričnim ponašanjem. Poznat i kao najmlađi prvoligaški nogometaš u povijesti argentinskog nogometa, nogomet mu je od malih nogu bio u krvi. No, teško je zapravo pobrojati što je sve 165-centimetara visoki Argentinac napravio u svojoj dugogodišnjoj nogometnoj karijeri. Od brojnih trofeja, prekrasnih golova pa i do skandala i problema s opojnim sredstvima. Maradona je svojedobno od velikog igrača prešao u nogometnu legendu - postao je ikona i jedno od zaštitnih lica najvažnije sporedne stvari na svijetu.
Maradona je osim po zavidnim nogometnim vještinama, ostao zapamćen i kao kralj arogancije, izravnosti i neradog poštivanja pravla. Ovaj specijal donosi priču o najkontroverznijim i najfascinantnijim godinama njegove bogate karijere.
Pojavit će se brojne osobne bliske Argentincu, kao i bogate osobne zbirke materijala iz njegovog života. Kroz razgovor s njegovim bližnjima, gledatelji će dobiti uvid u dosad neviđen i izrazito detaljan dio života Diega Maradone.

TRAJANJE: 45 min

Slike

Maradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivoMaradona povjerljivo

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.