poster

Valley of the Lions

Ursus nella valle dei leoni (1961)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena: 4.7/10

OPIS

The evil dictator Ajak sends his armies to attack a neighboring kingdom, and during the battle, the besieged King Annurius orders one of his subjects to take his son Ursus to a place of safety outside of the city, after first putting a royal medallion around the baby's neck. Ajak kills the king and usurps his throne, but the infant prince is smuggled out of the city to safety.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Izvorno (2016)

  image
  Nakon što im se kombi pokvari, četiri prostitutke nađu se nasukane na benzinskoj postaji usred ničega. Ubrzo su uvidjele da su upale u smrtonosnu zamku.
 • Psi rata (1980)

  image
  Ratna drama o vojnoj misiji na afričku zemlju Zangaro. Nemilosrdan vojni plaćenik Shannon (Christopher Walken) biva poslan na izvidnicu u zapadnoafričku državu...
 • Long John Silver i povratak na otok s blagom (1954)

  image
  Long Džon kreće u oslobađanje svoga prijatelja Džima kojeg su zarobili pirati...
 • Robin Hood (2010)

  image
  U 13. stoljeću u Engleskoj Robin (Russell Crowe) i njegova banda pljačkaša sukobljavaju se s korupcijom u obližnjem selu i izazivaju krunu da promijeni ravnotežu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.