Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(71 glas)

OPIS

Tinejdžerka Hanna, koju je otac podigao i od nje stvorio vrhunskog ubojicu, poslana je na misiju koja je vodi preko Europe dok su za njezinim tragom nemilosrdna obavještajna agentica i njezini operativci.
Hanna (Saoirse Ronan) je tinejdžerka. Od svojih vršnjakinja razlikuje se po tome što posjeduje snagu, izdržljivost i domišljatost vojnika, koje je stekla živeći s ocem (Eric Bana), bivšim CIA-inim agentom, u finskoj divljini. Njezin način života potpuno se razlikovao od uobičajenih tinejdžera, odgoj i obrazovanje bili su usmjereni ka tome da od nje naprave savršenog ubojicu. Prekretnica njezina mladenačkog života bila je izrazito upečatljiva; otac ju je poslao u svijet da izvrši zadatak te Hanna neopaženo putuje Europom izmičući agentima koje je za njom poslala okrutna obavještajna agentica koja i sama ima svoje tajne (Cate Blanchett). Približavajući se svojoj konačnoj meti, Hanna se suočava sa zapanjujućim otkrićima o svom životu te neočekivanim pitanjima o svojoj humanosti.

Slike

HannaHannaSony Pictures TelevisionHannaSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionHannaSony Pictures TelevisionHannaHannaHannaSony Pictures TelevisionHannaHannaHannaHannaHannaHannaHannaHanna

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.