Ocjena: 5.9/10

OPIS

"Umorstva u Fjällbacki" švedski je kriminalistički serijal nastao prema likovima iz knjiga hit spisateljice Camille Läckberg. Glavni likovi su spisateljica Erica Falck (Claudia Galli) i njezin suprug, policijski inspektor Patrik Hedstrom (Richard Ulfsater) koji rješavaju umorstva iz prošlosti. Erica razmišlja o pisanju knjige o događaju iz djetinjstva, kada je misteriozno nestao njezin školski kolega Peter. Njezina jedina veza s događajem je Peterov brat Ivan, ali kada Ivana ubiju, ona mora pronaći Petera ali i otkriti tko je ubio Ivana. Tajne će se početi otkrivati kada se pojavi njihova sestra Tina...

Slike

Umorstva u Fjallbacki 5: Zauvijek prijateljiUmorstva u Fjallbacki 5: Zauvijek prijateljiUmorstva u Fjallbacki 5: Zauvijek prijateljiUmorstva u Fjallbacki 5: Zauvijek prijatelji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nemirne vode (2019)

    image
    Istraga povodom eskort djevojke pronađene mrtve u luksuznom hotelu vodi detektive na opasan trag, uznemirujući lokalne vlasti bogatog grada.
  • Huligani bijelih kragni (2012)

    image
    11.20: CTV Music
  • Kamuflaža (2014)

    image
    Beskrupulozni policijski detektiv je glavni osumnjičeni u istrazi ubojstva u izvršenju zlokobnog plana.
  • Zaleđeno jezero (2015)

    image
    Umirovljeni policajac otkriva mrtvo tijelo na zaleđenom jezeru. Kada članovi njegove obitelji postanu glavni osumnjičeni, odlučuje započeti vlastitu istragu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.