Ocjena: 6.6/10

OPIS

Kao što je to već često činio, Dante se vraća pijan kući i brutalno napada svoju suprugu Joy i njihovu kćer Angel. Joy zgrabi Angel i bježi u policijsku postaju kako bi ga prijavila. Ali ubrzo shvaća da je traženje pravde naporna bitka.
Joy i njezina šestogodišnja kći Angel žive u Manili, sa suprugom Danteom, sitnim kriminalcem. Kao što je to već često činio, Dante se noću vraća pijan kući i brutalno prebije Joy. Ovoga puta povrijedi i Angel. Joy zgrabi kćer i bježi u najbližu policijsku postaju kako bi ga napokon poslala u zatvor. Dantea pronađu, uhite i privedu u postaju – gdje provodi velik dio noći u istoj sobi s Joy, kojoj i dalje prijeti. Odavde nas PRESUDA vodi kroz svaku fazu Joyine potrage za pravdom i Danteove borbe da je izbjegne, što dovodi do suđenja koje se u početku čini jasnim, ali postupno postaje puno zakonskih rupa.

Slike

PresudaPresudaPresudaPresudaPresudaPresudaPresudaPresuda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.