OPIS

Ljubav će se dogoditi onda kada je najmanje očekujete.

„Ne zaboravi me“ je dirljiva, moderna ljubavna priča smeštena u prostranom Londonu. Vil je strastveni muzičar koji pokušava da se izbori s tragičnom tajnom. Kada spasi prelepu, slobodoumnu šankerku Iv od pijanog gosta za vreme fajronta, njihovi putevi se prepliću. Zaintrigirani jedno drugim, oni tumaraju Londonom, ne znajući šta donosi veče niti novi dan. Kako se bliži svitanje, a njih dvoje postaju sve bliskiji, hoće li Vil smoći snage da otkrije istinu Iv?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • 10 stvari koje trebamo napraviti prije prekida (2020)

    image
    Nakon što Abigail, samohrana majka dvoje djece, zatrudni nakon veze s Benom na jednu noć, malo vjerojatni par pokušava uspjeti u vezi.
  • Početak ljubavi (2019)

    image
    Jillian je potpuno posvećena poslu, no kad dobije obavijest da je umro njezin bogati rođak za kojeg nije ni znala da postoji, ona otkrije da ima i obitelj. U...
  • Gradski heroj (2017)

    image
    Cinična posrednica u postupcima razvoda prisiljena je brinuti se o psu svog klijenta. Nestašan psić osvaja njezino srce, a nakon što provede neko vrijeme s...
  • Ein Sommer in Vietnam (2018)

    image
    When Paula arrives in Hanoi for a cook job, her passport is confiscated and soon after she is robbed on the street.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.