OPIS

Met Fraj ispituje prošlost ruskog bivšeg dvostrukog agenta, Sergeja Skripala, kao i mutni svet špijunaže, politike i zločina, kako bi otkrio moguće motive za njegovo trovanje u Salizburiju.
Izvršen je pokušaj ubistva ruskog bivšeg dvostrukog agenta, Sergeja Skripala, koji je zajedno sa ćerkom nađen presamićen na klupi usred uspavanog gradića Salizburija. Oružje, vojni nervni agent, potiče iz Rusije. Diplomatski okršaj uzdrmaće odnose s Kremljom. Sve to zvuči kao zaplet trilera, a zapravo je priča koja je privukla pažnju celog sveta.
Istražujući Skripalovu neverovatnu prošlost, Fraj pokušava da nađe tragove koji bi ga doveli do motiva za to što se našao na meti. Zalazi dublje u mutne vode špijunaže, politike i zločina. Da li je ovo poslednje u nizu sumnjivih smrti na teritoriji Britanije koje ima veze s Putinovom Rusijom? Kremlj to poriče, ali da li su ovo bile obične tragične smrti ili atentati iza kojih stoji država?
Iz ove eksplozivne priče počinje da isplivava još pitanja. Kako je moguće da se nakon spornog trovanja Aleksandra Litvinenka ponovi to isto? I sve to samo dve godine nakon što je Tereza Mej obećala njegovoj udovici da će vlada učiniti sve što može da zaštiti svoje građane.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.