OPIS

Svi to rade različito - ali svi to rade: golemi slonovi spavaju samo dva sata na dan, sitne pčele drijemaju i do 10 sati na dan, a neke ptice provode 300 dana godišnje u zraku i spavaju u letu. Ovaj dokumentarni film razmatra neke od najekstremnijih spavača na svijetu dok znanstvenici povećavaju tehnološke mogućnosti i odlaze u divljinu. Zašto i kako životinje spavaju? Kako rješavaju nedostatak sna i opasnost od gubitka svijesti tijekom spavanja? To su neka od velikih pitanja na koja film odgovara.

TRAJANJE: 52 min

Slike

Kako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodiKako spavaju životinje u prirodi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.