poster

Kaavalan

Kaavalan (2011)


Ocjena: 7.1/10

OPIS

Bhoominathan aka Bhoomi is introduced to us as a person who gets into many local fights. Worried about his future, his family sends him to Muthuramalingam (Raj Kiran), a much respected personality in his place Semmanur, to put Bhoomi's life on the right track. But things don't go as planned. Muthuramalingam's adversary threatens to kill his daughter Meera (Asin) as a revenge against his own daughter's fate. So Bhoomi is given the job of Meera's bodyguard at college. Meera goes to college with her friend Madhu but is irritated by Bhoomi's presence everywhere. So she devises a plan.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Putovanje života (2017)

    image
    Odbjegli par je na nezaboravnom putovanju u vjernom starom kamperu iz Bostona u dom Ernesta Hemingwaya u Key Westu. Ponovno pronalaze strast za životom i...
  • Der Liebling des Himmels (2015)

    image
  • Dobra djevojka (2002)

    image
    Justine Last ima trideset godina i zaposlena je u supermarketu u malenom gradiću u Texasu. Nesretna je u braku sa Cherylom, koji ne može imati djece, što je...
  • Njujorčanin (1990)

    image
    Grupa mladih Manhattanita više klase prolazi kroz gala debitantsku sezonu, kada im se pridruži neobičan autsajder i podstiče ih.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.