Užívateľské hodnotenie: 9.3/10
(3 hlasy)

SEZóNA: 1

EPIZODA: 4 - Pup Pup Boogie / Pups in a Fog

OBSAH

Desaťročný Ryder vedie svorku odvážnych psích záchranárov známu ako Labková patrola. Každé zo šiestich šteniatok dokáže zvládnuť náročnú a zodpovednú profesiu sveta dospelých - policajt Chase, hasič Marshall, technik Rubble, mechanik Rocky, vodný záchranár Zuma a letecká záchranárka Skye. Spoločne plnia zamotané úlohy, aby svojmu pobrežnému mestečku pomohli z akejkoľvek šlamastiky.

Fotografie

Labková patrolaLabková patrolaLabková patrolaLabková patrolaLabková patrolaLabková patrolaLabková patrola

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Plamienok a štvorkoláci (2014)

    image
    AJ je osmiletý technický nadšenec, který řídí terénní auto jménem Plamínek. Společně se vrhají do nejrůznějších dobrodružství, která zkoumají, jak se věci...
  • 44 mačiek (2018)

    image
    4 Cats named Lampo, Milady, Pilou, and Polpetta get taken in by Granny Pina and form a band and meet 40 other cats.
  • Jelení Skvadra (2016)

    image
    In the iQIYI original series Deer Squad, four deer named Kai, Lola, Rammy, and Bobbi help the humans and animals of Central Forest by using their Planet Powers.
  • Pyžamasky (2015)

    image
    Seznamte se s našimi novými superhrdiny! Šestiletí Connor, Amaya a Greg chodí do školy jako ostatní děti. Když se ale ve městě stane křivda, tyto děti se silným...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.