poster

Berte to jako varování: Mistři tvořivosti

Outrageous Acts of Science (2015)

Dokumentárny | Spojené štáty, Spojené kráľovstvo
Discovery Channel | streda 18. augusta 2021 | 1:00

SEZóNA: 3

EPIZODA: 2 - Kings of Creation

OBSAH

Uvidíte auto skákající přes švihadlo, japonského robota, který vždy vítězí ve hře Kámen, nůžky, papír, a Fina, jenž si zhotovil skutečné boty na raketový pohon.

Fotografie

Berte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varováníBerte to jako varování

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Neobjasněné případy NASA (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • Australští lovci humrů (2019)

    image
    The series portrays the real-life events of crews aboard commercial fishing vessels in the waters around Tasmania searching for Tasmanian rock lobsters.
  • Treasure Quest (2009)

    image
    Odyssey Marine Exploration, a world leader in private deepwater exploration and recovery, is gearing up for its most ambitious season of treasure hunting yet. Its...
  • Mighty Truckers (2019)

    image
    A truck is filled with toys and one phone-in viewer wins the contents of the truck. After the show, the truck is driven to the home of the winner.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.