SEZóNA: 1

EPIZODA: 2

OBSAH

V kalifornské laboratoři tryskového pohonu NASA můžeme strávit mimořádný týden. A to zrovna v roce, který byl pro toto ústřední pracoviště nejdůležitější od jeho založení. Budeme objevovat tajemství minulosti i přítomnosti červené planety, z řídícího centra budeme očitými svědky vědeckých milníků historického významu a dozvíme se, v čem jejich význam spočívá.
Kromě získávání vědeckých poznatků se můžeme připojit k všestrannému týmu NASA, jehož členové pilně pracují na mapování Marsu a zároveň i na tom, aby se život na Marsu případně mohl stát skutečností. Budeme přímými svědky jejich každodenních vítězství, jakož i lidských dramat skrytých za nejodvážnějším kosmickým programem, do jehož realizace se lidstvo pustilo.

Fotografie

Sedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na MarsuSedm dní na Marsu

Recenzie


Žiadne recenzie
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.