poster

Nejlepší hollywoodští režiséři: BARRY LEVINSON

Hollywood's Best Film Directors (2009)

Dokumentárny | Francúzsko
Réžia: David Freydt

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 11 - BARRY LEVINSON

OBSAH

Půlhodinový pořad, jenž nabízí osobité seznámení s kreativním myšlením nejlepších hollywoodských režisérů, pronikavý pohled do jejich životů, ukazuje, kdo je ovlivnil, zmiňuje jejich první snímky a popisuje cestu k světově úspěšným filmům.
Seriál Nejlepší hollywoodští režiséři představuje příběhy nejúspěšnějších režisérů současnosti... Vypráví o jejich dětství i vzdělání, ukazuje, co nebo kdo je ovlivnil, zmiňuje první snímky, které režírovali, a jak se posléze dostali k světově úspěšným velkofilmům. Nahlédněte s námi do zákulisí a objevte, co to vlastně znamená produkovat a režírovat film, od psaní scénáře až po vydělané miliony. Jak se rozpozná nový talent a jaké to je pracovat s největšími hereckými hvězdami?

DĺžKA: 25 min

Fotografie

Nejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséřiNejlepší hollywoodští režiséři

Recenzie


Žiadne recenzie
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.