Hodnotenie: 6.9/10
Užívateľské hodnotenie: 4/10

Michael Buerk navštíví někdejší královský palác v Audley Endu, kde se k němu připojí mistrovská kuchařská dvojice, Paul Ainsworth a Anna Haugh. Společně pak připravují královské pokrmy typické pro staré časy i pro dnešek.
Michael mimo jiné nahlíží do zápisků Mildred Nicholls, jedné ze zaměstnankyň královské kuchyně, která bya ve službách panovnického rodu před více než sto lety. Mildred si zaznamenala recepty, podle nichž se vařilo královskému páru, a kuchařské postupy. Královský archív tyto zápisky, které velice poutavým způsobem popisují vznešené pokrmy z konce devatenáctého a počátku dvacátého století, před nedávnem zpřístupnil. Nejšikovnější mistři kulinářského oboru ve Velké Británii se nechávají inspirovat zmíněnou knihou zápisků, jakož i poznatky týkajícími se ještě starších epoch, a vaří dnešní i dřívější oblíbené pochoutky královské dynastie. Navíc Michael pořad koření vzrušujícím vyprávěním o různých historických zajímavostech.

Vysielanie na kanáloch:

TV2 Séf  

Bolo to na kanáloch:

TV Paprika CZ  TV Paprika HU  

Ďalšie epizódy:

zajtra
9:00
Královské recepty 1, ep. 6
zajtra
20:05
Královské recepty 1, ep. 7
zajtra
0:20
Královské recepty 1, ep. 7
nedeľa
9:00
Královské recepty 1, ep. 7
nedeľa
20:05
Královské recepty 1, ep. 8
pondelok
0:20
Královské recepty 1, ep. 8
ODPORúčANIA
  • Strašidelné výrobky z perníku (2016)

    image
    Renowned baker and star of the Great British Bake-Off travels to cities around the globe in search of amazing bakes.
  • Neobjasněné případy NASA (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • Továrna na jídlo: USA (2014)

    image
    Poznejte zákulisí výroby těch nejoblíbenějších pochutin z celé země.
  • Mighty Truckers (2019)

    image
    A truck is filled with toys and one phone-in viewer wins the contents of the truck. After the show, the truck is driven to the home of the winner.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.