Poté, co se Liz vrátí do svého rodného města a turistické atrakce Roswell, odhalí šokující pravdu o své pubertální lásce, z níž se mezitím stal policista – je to mimozemšťan, který po celý život skrýval své nadpřirozené schopnosti.
Liz Ortechová, rodačka z Roswellu v Novém Mexiku, se před deseti lety po smrti své milované starší sestry rozhodla všechno opustit. Její otec však onemocněl a ona se proto zdráhavě vrací do této turistické atrakce, aby se k němu nastěhovala. Po příjezdu se Liz znovu shledá se svou pubertální platonickou láskou Maxem Evansem, který nyní pracuje u roswellské policie. Chemie mezi nimi je okamžitá a elektrizující. Liz však záhy odhalí šokující pravdu – Max je mimozemšťan, který po celý život skrýval nejen své nadpřirozené schopnosti, ale i ty, jimiž oplývají jeho nepozemští sourozenci Isobel a Michael. Zatímco se oba po deseti letech odloučení sbližují, pro Liz je těžké tajit pravdu před nejlepší kamarádkou Marií De Lucou a důvěřivým bývalým přítelem ze střední dr. Kylem Valentim. Mezitím vyvstává nebezpečí, že odvěké vládní spiknutí, v jehož čele stojí vrchní rotmistr Jesse Manes, v kombinaci s politikou strachu a nenávisti, která se v Roswellu rozbujela, vynese na světlo pravdu o Maxovi a jeho rodině, a ohrozí nejen jeho prohlubující se vztah s Liz, ale i jejich životy...

Bolo to na kanáloch:

HBO3 CZ  HBO2 CZ  

ODPORúčANIA
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamunde Pilcherová (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Hotel snů (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Inga Lindströmová (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.