Seriál vypráví příběh Anny Listerové, zajištěné majitelky půdy z anglického Yorkshire, která proslula díky svým deníkům - dokumentují její lesbický vztah, exotické cesty i úsilí oprášit zašlou slávu chátrajícího sídla zděděného po předcích.
V roce 1832, po letech ve znamení exotických cest a budování společenského renomé, se Anna Listerová vrací do Halifaxu v Západním Yorkshire, odhodlaná zvrátit osud chátrajícího sídla Shibden Hall zděděného po předcích. Aby oprášila jeho zašlou slávu, musí znovu otevřít své uhelné doly a dobře se provdat. Tohle ale není jen další "regentská romance". Charismatická, cílevědomá a náruživá Anne Listerová – dáma od hlavy až k patě oděná v černé, která díky svému šarmu pronikla mezi společenskou smetánku – si nemá v úmyslu najít manžela. Aby zůstala sama sebou, plánuje si vzít ženu. A ne jen tak ledajakou – žena, za kterou se Anne Listerová provdá, musí být opravdu bohatá. Každá část Annina příběhu vychází z historických skutečností zachycených v jejích denících. Ty sestávají ze čtyř milionů slov a popisují ty nejintimnější detaily jejího života, kdysi ukryté pod tajným kódem, který byl nyní prolomen.

Bolo to na kanáloch:

HBO3 CZ  HBO2 CZ  HBO CZ  

ODPORúčANIA
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamunde Pilcherová (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Hotel snů (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.