Díky tomu, že japonští vědci vynalezli syntetickou krev, se upíři takřka přes noc proměnili z legendárních netvorů v příjemné spoluobčany. Ale přestože vyškrtli lidi ze svého jídelníčku, mnozí ze smrtelníků se bytostí, jež „vycházejí z hrobů“, bojí. Náboženští vůdci a vládní úředníci po celém světě se sice staví na stranu upírů, ale v městečku Bon Temps v Louisianě je spravedlnost stále slepá. Servírka Sookie Stackhouseová (Anna Paquinová) sama ví, jaké to je být vyvržencem. Dokáže číst myšlenky a je nakloněna integraci upírů do lidské společnosti - zvlášť poté, co se setkává s pohledným upírem Billem Comptonem (Stephen Moyer), který se toulá po světě už 173 let. Billův příchod do Bon Temps však zahaluje nejedno tajemství a dívka, jež je do nich postupně vtahována, je podrobena zkoušce tolerance. Sexy hrůzostrašné drama Pravá krev od Alana Balla, tvůrce seriálu Odpočívej v pokoji, které tento držitel ceny Emmy popisuje jako "popkorn pro chytré diváky", nás zavede do přepečlivě vykonstruovaného světa spisovatelky Charlaine Harrisové. Seriál z originální produkce HBO prostě slibuje vzrušující jízdu.

Bolo to na kanáloch:

HBO2 CZ  HBO3 CZ  RTL Zwei  

ODPORúčANIA
  • M jak milosc (2000)

    image
    Another story of a big family whose life is full of problems and unexpected changes. Barbara and Lucjan are about 60-years-old. They have three daughters and one...
  • Toskánska vášeň (2012)

    image
    Hlavná hrdinka Auróra bojuje za svoju slobodu a nezávislosť proti všetkým tým, ktorí ju obviňovali a stále obviňujú zo smrti Lucu Monforteho.S rodinou...
  • I'd Kill for You (2013)

    image
    Ordinary people are involved in true cases of murder. Everything is not what it seems.
  • Rosamunde Pilcherová (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.