Ash je lovec příšer, kterému se posledních 30 let dařilo vyhýbat se zodpovědnosti i teroru neživého zla. Když se však rozšíří vražedná epidemie hrozící zničením lidstva, Ash je donucen postavit se démonům - svým vlastním i těm skutečným.
Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaný pokračovatel kultovní klasiky hororového žánru, filmu The Evil Dead (Lesní duch). Bruce Campbell se vrací v roli Ashe - doplňovače zboží, stárnoucího svůdníka a lovce příšer vyzbrojeného motorovou pilou. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i teroru neživého zla. Když se však rozšíří vražedná nákaza hrozící zničením celého lidstva, Ash je nakonec donucen postavit se démonům - svým vlastním i těm skutečným. Ukazuje se, že osud nemá v plánu pustit tohoto neobvyklého hrdinu ze svých ďábelských spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že Ash je příčinou rychle se šířící ďábelské epidemie; Ray Santiago v roli idealistického přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, z něhož se stane Ashův věrný pomocník; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, vrtošivá divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná michiganská policistka, rozhodnutá najít našeho antihrdinu Ashe a dokázat, že je odpovědný za hrůznou vraždu jejího partnera.

Bolo to na kanáloch:

HBO3 CZ  HBO2 CZ  HBO CZ  Cinemax CZ  

ODPORúčANIA
  • Lesný duch (2013)

    image
    Pětice kamarádů kolem dvacítky uvízne v lesní chatě. Když objeví “Knihu smrti”, podaří se jim nevědomky probudit dřímající démony z okolních lesů. Ti postupně...
  • Pasik! (2000)

    image
  • A.P. Bio (2018)

    image
    A former philosophy professor who takes a job teaching AP biology, uses his students to get back at the people in his life who have wronged him.
  • Mike a Molly (2010)

    image
    Mike, a Chicago police officer, meets fourth-grade teacher Molly one day when he speaks at an Overeaters Anonymous meeting and they fall in love, thanks in part...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.