Když se zrodil tisíc a jeden ostrov Zeměmoří, ovládali planetu svými zlovolnými silami nejděsivější bytosti ze všech - Bezejmenní. Řádu kněžek se ale podařilo ukovat z víry vzácnou runu míru, která nastolila v Zeměmoří klid a zahnala Bezejmenné do hlubin chrámu na ostrově Atuan. Jenže pak byla runa rozlomena a světem se začalo šířit jako mor zlo v podobě nájezdníků. Podle pradávné pověsti se má ale jednoho dne objevit mladý čaroděj, který runu opět spojí a přinese do světa ostrovních národů trvalý mír. Oním vyvoleným je kovářův syn Ged.

Bolo to na kanáloch:

AMC CZ  Film+ CZ  Skylink 7  

ODPORúčANIA
  • Hra o tróny (2011)

    image
    Kontinent, kde léta trvají desítky roků a zimy se mohou protáhnout na celý lidský život, začínají sužovat nepokoje. Sedm království Západozemí je zmítáno bojem...
  • Zoltan, vlčí muž (2015)

    image
    Zoltan The Wolf Man is a new TV Series airing on Discovery that lets viewers get up close and personal with some of the most dangerous animals in showbiz.
  • Betrugsfälle (2010)

    image
  • Casagrandovci (2019)

    image
    Ever since moving to Great Lakes City in The Loudest Mission: Relative Chaos (2017), Ronnie Anne and Bobby will adjust to their new life in the city, where they...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.