Tento dokumentární seriál zachycuje zkušenosti skupiny obětí nemoci Covid-19, jejich kariéry i jejich rodiny během nejtěžších měsíců v barcelonské nemocnici Sabadell v parku Taulí. Příběh o boji, solidaritě a životě.
Seriál "Jsme v tom spolu" přináší silný a dojemný obraz života v jedné z barcelonských nemocnic během vrcholící koronavirové pandemie, který ale zároveň dodává divákům naději. Tento nevšední třídílný dokument se zaměřuje na fyzické a emocionální výzvy, kterým pacienti i zdravotníci čelí nejen v práci, ale také doma v konfrontaci se svými rodinami a blízkými. Prostřednictvím intimních příběhů jednotlivých aktérů nám režisér Fèlix Colomer připomíná pozoruhodnou schopnost člověka zůstat láskyplným a laskavým i za nejhorších okolností.

Bolo to na kanáloch:

HBO2 CZ  HBO CZ  

ODPORúčANIA
  • Rajské zahrady naší Země (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Shark Week (1987)

    image
    Documentary following sharks and shark attacks.
  • Strašidelné výrobky z perníku (2016)

    image
    Renowned baker and star of the Great British Bake-Off travels to cities around the globe in search of amazing bakes.
  • Mighty Truckers (2019)

    image
    A truck is filled with toys and one phone-in viewer wins the contents of the truck. After the show, the truck is driven to the home of the winner.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.