poster

Víc než podezření

Above Suspicion (2019)

Triler, Krimi, Akčný, životopisný, Mysteriózny | Spojené štáty, Mongolsko
Réžia: Phillip Noyce

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.7/10
Užívateľské hodnotenie: 9.3/10
(8 hlasov)

OBSAH

Napínavý příběh podle skutečné události. Mladý, čerstvě ženatý agent FBI je odvelen na pracovní misi do appalačského horského městečka ve státu Kentucky. Tam je vtažen v pozici obětního beránka do nelegální aféry s místní ženou pocházející z chudých poměrů. Žena se stane jeho prominentní informátorkou, neboť v něm vidí možnost, jak uniknout ze svého postavení. Namísto toho je tato aféra pro oba vstupenkou na cestu do pekel... Skandál ve své době otřásl základy nejvyšší americké státní agentury pro vyšetřování federálních zločinů a skončil vůbec prvním odsouzením agenta FBI za vraždu.

Fotografie

Víc než podezřeníVíc než podezřeníVíc než podezření

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Zabijak (2003)

    image
    Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má...
  • Ochranca (2009)

    image
    Roland Sallinger je policista z L.A., který poté, co ho postřelil a málem zabil jeho zkorumpovaný partner, byl nucen odejít ze zdravotních důvodů do důchodu. Po...
  • Na dostrel (2016)

    image
    Keď bývalý tajný agent zachráni krásnu Lisu, vypomstí sa mu, že sa nedokáže dívať inam a predstierať, že sa nič nedeje...!
  • 96 hodín (2008)

    image
    „Neviem, kto ste. No ak nepustíte moju dcéru, budem vás hľadať. Nájdem vás - a zabijem vás!“
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.