OBSAH

Báječný příběh odvážného slůněte Dumba, které se chce za pomoci bystrého nejlepšího kamaráda, myšáka Timothyho, proslavit díky svým senzačním uším, znovu a znovu upoutává pozornost malých i velkých diváků.
U příležitosti sedmdesátého výročí vzniku tohoto výjimečného filmu o odvážných dobrodružstvích jediného slůněte na světě, které umí létat, byl Dumbo digitálně upraven. Diváci tak mají nyní šanci snímek zhlédnout ve vyšší technické kvalitě a ve vysokém rozlišení obrazu i zvuku. Báječný příběh statečného slůněte Dumba, které se chce s pomocí bystrého nejlepšího kamaráda, myšáka Timothyho, proslavit díky svým senzačním uším, znovu a znovu upoutává pozornost malých i velkých diváků. Film o nezdolné síle přátelství a víře v sebe sama dokresluje hudba, která sklidila mnoho prestižních ocenění včetně Oscara. Vychutnejte si animovanou klasiku z dílny Walta Disneyho.

Fotografie

DumboDumboDumboDumboDumboDumboDumboDumboDumboDumbo

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Princ egyptský (1998)

    image
    Neobyčejný příběh dvou bratrů, z nichž jeden se narodil z královské krve a druhý jako sirotek s tajemnou minulostí.
  • Lorax (2012)

    image
    Vo svete, v ktorom žijú Ashley a Ted, je úplne všetko z plastu! Stromy, kríky, ploty, ba dokonca i tráva...
  • Pisatel (2011)

    image
    Když Maggy Fullerová (Aley Underwoodová), rebelující a problémová teenagerka, najde ve schránce staromódní dopis od neznámého odesílatele, nedokáže si představit,...
  • Barbie a dvanásť tancujúcich princezien (2006)

    image
    Kde bylo tam bylo, hudba plnila zámek kde žilo ne jedna, ne dvě, ale dvanáct princezen se svým milovaným tatínkem, králem. Od nejstarších po nejmladší, všech...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.