poster

The Hornet's Nest

The Hornet's Nest (2014)

Vojna, Dokumentárny, História, Akčný | Afganistan, Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.7/10

OBSAH

Career Journalist Mike Boettcher takes his son to the war zone in Afghanistan, covering U.S. Combat Troops on the front lines. What starts out as an effort to reconnect with his son, becomes a remarkable true story and fight for survival for all.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Attenborough a pohřebiště mamutů (2021)

    image
    V roce 2016 si pár procházející se kolem čerstvě vykopané štěrkovny nedaleko Swindonu všiml něčeho neobvyklého, co vyčnívalo z bahna. Šlo o vršek obrovské...
  • Madagaskar: Africké Galapágy (2019)

    image
    Madagaskar je domovem široké škály bizarních druhů a tento dokument představí některé obyvatele ostrova, od fosy po aye aye, možná nejpodivnější stvoření na Zemi.
  • Poslední rytíři (2015)

    image
    A fallen warrior rises against a corrupt and sadistic ruler to avenge his dishonored master in a sword-clashing adventure of loyalty, honor, and vengeance.
  • Údolie tieňov (2002)

    image
    V nedìli 14. listopadu 1965 se ve vietnamském údolí Ia Drang poprvé støetli Amerièané s nepøáteli z komunistického severního Vietnamu. Tøi sta devadesát pìt...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.