poster

Porkyho odveta

PORKY'S REVENGE (1985)

Komédia | Spojené štáty, Kanada
Réžia: James Komack


Hodnotenie: 4.0/10

OBSAH

Meat, an Angel Beach high school student, picks up a shapely girl when she appears to have broken down by the side of the road; he is, however, shocked when her face doesn't match her figure. Not only that, she turns out to be the daughter of Porky, who has re-opened his nightclub in a Mississippi riverboat. Is this Porky's opportunity for revenge, or will the Angel Beach crowd outwit him once again?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Deset pravidel jak se zamilovat (2012)

    image
    Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
  • Rebelky (2019)

    image
    Sandra, bývalá miss regiónu Nord-Pas-de-Calais, nemá prácu ani vzdelanie. Vracia sa bývať k matke a jedinú prácu, ktorú si zoženie je pri páse v miestnej rybej...
  • Kohút na víne (2011)

    image
    Německá superstar Til Schweiger napsal, zprodukoval, zrežíroval a také si zahrál v této úsměvné a dojemné komedii. Henry je nevyzpytatelný scénárista, který se...
  • Hospodu vám nedáme (2006)

    image
    Když mazaní irští venkované zjistí, že jejich městečko je na prodej, osnují plány, jak vydělat peníze, aby odprodeji zabránili.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.