OBSAH

Sandra, bývalá miss regiónu Nord-Pas-de-Calais, nemá prácu ani vzdelanie. Vracia sa bývať k matke a jedinú prácu, ktorú si zoženie je pri páse v miestnej rybej konzervárni. Toto by sa aj dalo zniesť, keby nemusela odrážať neodbytné návrhy svojho šéfa. Keď nešťastnou náhodou spôsobí jeho smrť, začne sa roztáčať kolotoč tragikomických udalostí. Pri nehode sú prítomné jej dve kolegyne. Keď sa robotníčky chystajú privolať pomoc, objavia v skrinke mŕtveho tašku plnú peňazí. Čo majú urobiť s telom a čo s peniazmi...?

Fotografie

RebelkyRebelkyRebelkyRebelkyRebelkyRebelkyRebelkyRebelkyRebelky

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Profesori na zákazku (2013)

    image
    Lycée Jules Ferry je nejhorší střední škola ve Francii. A ani ti nejlepší profesoři s tím nic nezmůžou. Poslední šancí na záchranu je povolat nový tým vyučujících...
  • Hospodu vám nedáme (2006)

    image
    Když mazaní irští venkované zjistí, že jejich městečko je na prodej, osnují plány, jak vydělat peníze, aby odprodeji zabránili.
  • Jak milovat s D (2019)

    image
    Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
  • Nejistá sezóna (1988)

    image
    Malá skupina herců čelí při přípravě nového představení mnoha problémům.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.