poster

Obhájce pravdy

True Believer (1989)

Krimi, Dráma | Spojené štáty
Réžia: Joseph Ruben

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.7/10
Užívateľské hodnotenie: 6.7/10
(18 hlasov)

OBSAH

Vyhořelý advokát s praxí v občanském právu, Eddie Dodd, se ujme případu mladého Korejce, jenž byl podle něj neprávem odsouzen za vraždu. Jenže někdo začne mít strach, že je Dodd jen krůček od odhalení pravdy a udělá cokoli, aby ho zastavil.
V 60. letech byl mistrem spravedlnosti; nyní tahá právník Eddie Dodd (James Woods) z vězení dealery koksu pomocí jednoduchých fíglů, které se mu už staly šedou rutinou. Když však začne Dodd spolupracovat s idealistickým absolventem práv, Rogerem Baronem (Robert Downey Jr.), vrací se zpět ke svým kořenům v občanském právu a rozhodne se zastupovat mladého Korejce, jenž byl podle něj nespravedlivě odsouzen za vraždu. Jenže někdo začne mít strach, že Dodd je jen krůček od odhalení pravdy ... a udělá cokoli, aby ho zastavil.

Fotografie

Obhájce pravdyObhájce pravdyObhájce pravdyObhájce pravdy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Parfum: Príbeh vraha (2006)

    image
    Vstupte do světa vůní, posedlosti a vraždy. Německo-francouzsko-španělský koprodukční film podle bestselleru Patrick Süskinda.
  • Napravitelné chyby (2004)

    image
    Romeo Gandolph, zlodějíček a bezdomovec, byl před necelými deseti roky odsouzen za trojnásobnou vraždu k trestu smrti. Přestože se původně ke zločinu přiznal,...
  • Skutečné vraždy: Podivný únos (2018)

    image
    Knihovnice Aurora se opět připlete k případu. Tentokrát jde o jejího bratrance a jeho spolubydlícího. Měli jít společně s přáteli na večeři, ale ani jeden z nich...
  • Dokonalé alibi (2014)

    image
    Každý má občas zlý deň... No ak sa nestane zázrak, ambiciózny právnik Mitch za svoje zlyhanie zaplatí tú najvyššiu cenu!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.