Hodnotenie: 6.7/10
Užívateľské hodnotenie: 8.5/10
(2 hlasy)

OBSAH

Louis právě našel před svým činžákem mrtvolu. Když jej kapitán Buron vezme do vazby, ocitne se na špatné straně bizarního vyšetřování. Jak ale dokázat svou nevinu, když jsou policisté šílení?
Den se chýlí ke konci a vy jste vyslýcháni policií. Konec je v nedohlednu. Jste unavení, hladoví jako vlci a vzhledem k chybějícím oknům v místnosti nejste schopni rozeznat, kolik je hodin. A co hůř, všichni policisté na stanici jsou naprostí šílenci. Přesně takové situaci čelí nešťastník Fuguain ve snímku Quentina Dupieuxe s názvem "Pozor na oči!". Byl předveden, aby podal výpověď o mrtvole, kterou našel před svým domem, což se rychle promění v banální a vyčerpávající popis celého jeho večera. Když je zanechán o samotě s paranoidním šerifem, kterému se okamžitě stane legrační, avšak smrtelná nehoda, Fuguain má náhle na krku ne jednu, nýbrž dvě záhadné mrtvoly.

Fotografie

Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!Pozor na oči!

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Jak milovat s D (2019)

    image
    Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
  • Deset pravidel jak se zamilovat (2012)

    image
    Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
  • Hra pro čtyři (2007)

    image
    Když se Carole a Lionel dozví, že jejich partneři mají poměr, spojí se, aby zachránili svá manželství.
  • Prušvihář na útěku (2005)

    image
    Snímek vypráví příběh osmnáctiletého Bena Sweeta, který v roce 1968 nastupuje na univerzitu v Berkeley, kde chce studovat účetnictví a vyhnout se vojně. Zde...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.