poster

Pot a slzy

Flesh and Bone (2015)

Dráma | Spojené štáty
Réžia: Alik Sakharov

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

OBSAH

Seriál Pot a slzy sleduje mladou baletku Claire, kterou dožene její pohnutá minulost poté, co se stane členkou prestižní newyorské baletní společnosti. Temný a drsný příběh nekompromisně zkoumá zářivou i odvrácenou stranu světa baletu.
Drama Pot a slzy sleduje mladou tanečnici Claire (Sarah Hayová), jež má za sebou hodně bouřlivou minulost, od chvíle, kdy se stane členkou prestižního baletního souboru v New Yorku. Temný a drsný seriál nekompromisně zkoumá zářivou i odvrácenou stranu baletního světa a dramata, která přináší život v New Yorku. Claire je krásná, inteligentní dívka s hlubokými šrámy na duši, přehnanými ambicemi a sebedestruktivními sklony. Je to vynikající balerína schopná úžasných výkonů, její vnitřní trýzeň a touha po úspěchu ji však pohání vpřed nutkavým a nepředvídatelným způsobem, obzvláště když je konfrontována s intrikami nevypočitatelného uměleckého ředitele a jednoho nevítaného návštěvníka z minulosti.

Fotografie

Pot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzyPot a slzy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Bosch (2014)

    image
    Harry Bosch is an irreverent homicide detective in Los Angeles. Like any good protagonist he has problems with authority, follows his gut and bends a few rules...
  • Dr. House (2004)

    image
    Dr. Greg House s týmem specializovaných mediků léčí pacienty se zvlášť komplikovaným virovým onemocněním. Jeho diagnostické metody jsou jedinečné a když jde o...
  • Rosamunde Pilcherová (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindströmová (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.