Hodnotenie: 5.5/10
Užívateľské hodnotenie: 5.5/10
(2 hlasy)

OBSAH

During the long, hot summer of 1948, Dr Faraday travels to Hundreds Hall, home to the Ayres family for more than two centuries. The Hall is now in decline, and its inhabitants, a mother, son and daughter, remain haunted by something more ominous than a dying way of life. When Faraday takes on a new patient there, he has no idea how closely the family's story will become entwined with his own.

Fotografie

Malý cudzinecMalý cudzinecMalý cudzinecMalý cudzinecMalý cudzinec

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Súmrak (2018)

    image
    Rok 1913, Budapešť, srdce Európy. Mladá Irisz Leiter prichádza do maďarského hlavného mesta s veľkými túžbami, nádejou a vyhliadkami pracovať ako modistka v...
  • Behind Green Lights (1946)

    image
    Police lieutenant Sam Carson investigates a political murder after the victim is dumped at the door of police headquarters.
  • Osvietenie (1980)

    image
    Opuštěný horský hotel, odříznutý od světa, to je vhodné místo k zešílení. Jack Nicholson v hlavní roli britsko-amerického hororu podle románu Stephena Kinga.
  • Neviňátka (2021)

    image
    Film sleduje čtyři děti, které se spřátelí během letních prázdnin. Když se ocitnou bez dozoru dospělých, objeví v sobě skryté schopnosti. Rozhodnou se je...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.