OBSAH

Snímek Taxi 121 je českým thrillerem, inspirovaným skutečnými událostmi z roku 2014, kdy sériový vrah připravil o život tři pražské taxikáře. Oficiálně policie přičítá vraždy jedinému pachateli, který je však veřejnosti stále neznámý. Tragédie se stala impulsem k natočení thrilleru, který rychle vtáhne diváka do děje a nechá ho procítit celou škálu emocí od strachu, přes odvahu, až po naději. Film poodkryje divákovi nejen možný důvod, proč pachatel vraždil, ale především mu nabídne intenzivní příběh mladého manželského páru Matěje a Lucie (Filip Tomsa a Lenka Zahradnická), který se nevzdá ani ve chvíli, kdy už nemá před sebou prakticky žádnou budoucnost.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Kaliber 45 (2006)

    image
    Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový...
  • V prístave (1954)

    image
    Terry Malloy byl kdysi nadějí amerického boxu, ale nyní pracuje jako přístavní dělník pro šéfa místního gangu, který ovládá celou oblast. Terry žije s pocitem...
  • Případ Thomase Crowna (1968)

    image
    Steve McQueen a Fay Dunawayová v originální krimi komedii o nepolapitelném zloději - gentlemanovi. Americký oscarový film.
  • Legendy zločinu (2015)

    image
    Ich životné krédo je jasné: „Miluj, bojuj, ži a vládni ako legenda!“ A vedia aj, čo je v živote najdôležitejšie... Moc, strach a rodina!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.