OBSAH

X- Meni čelí nejsilnějšímu nepříteli: Jean Grey, pocházející z jejich vlastních řad. Během vesmírné záchranné mise Jean téměř zemře. Po návratu domů zjistí, že ji neznámá vesmírná síla udělala silnější, ale zároveň mnohem nestabilnější.
Ve snímku DARK PHOENIX X- Meni čelí nejhroznějšímu a nejsilnějšímu nepříteli: Jean Grey, která pochází z jejich vlastních řad. Během vesmírné záchranné mise Jean téměř zemře. Když se však vrátí domů, zjistí, že ji neznámá vesmírná síla udělala silnější, ale zároveň mnohem nestabilnější. Jane, která zápasí s touto nově nabytou silou, uvolní své schopnosti způsobem, jenž nedokáže pochopit ani kontrolovat. Poté, co zraní své přátele, je zpřetrháno i nejdůležitější pouto mezi X-Meny. Na hádky ale není čas. Teď, když se jejich rodina rozpadá, musí znovu rychle spojit své síly, aby mohli zachránit nejen Jean, ale také celou planetu, na kterou míří vesmírné bytosti hodlající využít Jeaninu sílu a ovládnout tak celou galaxii.

Fotografie

X-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý FénixX-Men: Tmavý Fénix

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Assassin's Creed (2016)

    image
    Snímek ASSASSIN'S CREED vypráví příběh, který se odehrává napříč světy a pojednává o muži, jenž se ocitne uprostřed staletého boje dvou mocných sekt. Jen tím, že...
  • Terminátor Salvation (2009)

    image
    Vodca odboja John Connor urobí všetko, aby zachránil mladého Kylea a spolu s ním i budúcnosť - celého ľudstva, i svoju vlastnú...!
  • Pacifický kruh - Útok na Zem (2013)

    image
    Jedinou šancou na záchranu ľudstva pred monštrami z hlbín sa nečakane stanú outsideri Raleigh a Mako...
  • Den nezávislosti (1996)

    image
    Otázka, či sme vo vesmíre jediní, je zodpovedaná... Nanešťastie pre nás - našej modrobielej rodnej planéte totiž hrozí zánik!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.