Hodnotenie: 7.2/10
Užívateľské hodnotenie: 7.7/10
(28 hlasov)

OBSAH

Meryl Streepová, Robert Redford a Klaus Maria Brandauer v romantickém příběhu dánské spisovatelky v Africe, oceněném sedmi Oscary. Americký film.

Fotografie

Spomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na AfrikuSpomienky na Afriku

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Grace: Kňažná z Monaka (2014)

    image
    Životní role hollywoodské hvězdy Grace Kellyové. Nicole Kidmanová v hlavní roli životopisného koprodukčního snímku.
  • Nádych pre lásku (2017)

    image
    Robin Cavendish onemocněl ve 28 letech obrnou. Ochrnutý od krku dolů a neschopný sám dýchat mu zbývají pouhé tři měsíce života. Natočeno podle skutečných událostí.
  • Teória všetkého (2014)

    image
    Příběh geniálního vědce Stephena Hawkinga, jenž jako jeden z mála rozumí zákonitostem vesmíru a přitom jeho samého udržela při životě láska.
  • Síla slova (2007)

    image
    James Farmer mladší popsal texaský Marshall jako "poslední město, které kapitulovalo v občanské válce". Sídlí zde škola Wiley College, ve které profesor Melvin...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.