poster

Ako sa zbavit priatelov a zostat uplne sam

How to Lose Friends & Alienate People (2008)

Dráma, Komédia, Romantický, životopisný | Spojené kráľovstvo
Réžia: Robert B. Weide

Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 7.9/10
(20 hlasov)

OBSAH

Sidney Young is a disillusioned intellectual who both adores and despises the world of celebrity, fame and glamor. His alternative magazine, Post Modern Review, pokes fun at the media obsessed stars and bucks trends, and so when Young is offered a job at the diametrically opposed conservative New York based Sharps magazine its something of a shock! It seems Sharps editor Clayton Harding is amused by Young's disruption of a post-BAFTA party with a pig posing as Babe. Thus begins Sidney's descent into success - his gradual move from derided outsider to confidante of starlet Sophie Maes. Initially helping him out at Sharps is colleague Alison Olsen, who has her own secret. Wither their friendship?

Fotografie

Ako sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne samAko sa zbavit priatelov a zostat uplne sam

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Gentleman s revolverom (2018)

    image
    Pro někoho je loupež způsob výdělku. Pro něj způsob života. Robert Redford ve své poslední velké roli v americkém kriminálním snímku podle skutečného příběhu. .
  • Grace: Kňažná z Monaka (2014)

    image
    Životní role hollywoodské hvězdy Grace Kellyové. Nicole Kidmanová v hlavní roli životopisného koprodukčního snímku.
  • Teória všetkého (2014)

    image
    Příběh geniálního vědce Stephena Hawkinga, jenž jako jeden z mála rozumí zákonitostem vesmíru a přitom jeho samého udržela při životě láska.
  • Hollarovi (2016)

    image
    Živořící newyorský umělec John Hollar se musí vrátit do rodného středoamerického městečka, které opustil, když obdrží zprávy o matčině nemoci. V domě, ve kterém...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.