poster

The Driftless Area

The Driftless Area (2015)

Triler, Krimi, Dráma, Mysteriózny | Kanada, Spojené štáty
Réžia: Zachary Sluser


Hodnotenie: 5.3/10
Užívateľské hodnotenie: 7/10

OBSAH

Pierre Hunter (Anton Yelchin), a bartender with unyielding optimism, returns to his tiny hometown after his parents' death. When he falls for the enigmatic Stella (Zooey Deschanel), Pierre is unknowingly pulled into a cat-and-mouse game that involves a duffel bag full of cash, a haphazard yet determined criminal (John Hawkes), and a mystery that will determine all of their fates. With Alia Shawkat, Frank Langella, Aubrey Plaza, and Ciarán Hinds. Zachary Sluser's film, based on the novel by Tom Drury, is a contemporary fable about the ways we struggle to control time and fate in a possibly predetermined universe.

Fotografie

The Driftless AreaThe Driftless AreaThe Driftless Area

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
  • Dheepan (2015)

    image
    Dheepan je bojovník za nezávislosť, tamilský tiger. Keď sa občianska vojna na Srí Lanke blíži ku koncu a porážka sa zdá byť neodvratná, utečie do Paríža, kde...
  • Pyroman (2016)

    image
    Rok 1978. Okolo dediny na juhu Nórska začínajú horieť lesy a opustené stavby. Devätnásťročný syn náčelníka hasičov Dag sa márne snaží zapadnúť do komunity a do...
  • Parfum: Príbeh vraha (2006)

    image
    Vstupte do světa vůní, posedlosti a vraždy. Německo-francouzsko-španělský koprodukční film podle bestselleru Patrick Süskinda.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.