Hodnotenie: 6.9/10
Užívateľské hodnotenie: 5.5/10
(4 hlasy)

OBSAH

Ulrik je sympaťák. Asi by ste o ňom nepovedali, že sa práve vrátil z basy. Veľa toho nenahovorí, netrápia ho žiadne zvláštne túžby a nič moc od okolia nevyžaduje. Chce iba v rámci možností viesť usporiadaný rodinný život. Nie je to ale jednoduché, keď jeho bývalá manželka je voľná maximálne k jednej “rýchlovke”, jeho už dospelý syn ho takmer nepozná a navyše čaká dieťa so ženou, ktorá si myslí, že je dávno mŕtvy. Jediní, kto Ulrika bez debaty vítajú, sú jeho starí priatelia, gangstri lokálneho charakteru. Zoženú mu prvé ubytovanie, prácu aj dievča. Ulrik tak začína nový život vážne od nuly. Býva v pivnici a nohavičky jeho dievčaťa by nevzrušili ani chlapa, ktorí dostal doživotie. Ulrik naviac rieši ešte jednu dilemu: vyrovnanie starých účtov. Mal by vyprevadiť zo sveta človeka, ktorý dostal Ulrika do väzenia. Nebude ale svet nakoniec lepším bez jeho gangsterských kamošov?

Fotografie

Správny chlapSprávny chlapSprávny chlapSprávny chlapSprávny chlap

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • V Brugách (2008)

    image
    I z nájemných zabijáků se mohou stát turisté. Britská koprodukční tragikomedie.
  • Banditi (2001)

    image
    Bruce Willis s parťákem jsou úspěšní bankovní lupiči. Do své party ještě přiberou neodolatelnou Cate Blanchettovou a společně zažívají zlaté časy. Dokud neudělají...
  • Príležitosť robí zlodeja (2010)

    image
    Bývalý odsouzenec je propuštěn z vězení, kam byl poslán za čin, který nespáchal, a vybere si za terč tutéž, za jejíž vyloupení byl uvězněn.
  • V utajení (2012)

    image
    Drsnou, protřelou holku, která se živí jako soukromé očko, najme FBI, aby se v přestrojení vetřela do školního dívčího klubu.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.